Motivational talk…

30 07 2008

29 juli 2008

Chuncheon, Zuid-Korea

 

De dagen kunnen we ondertussen op twee handen tellen. Nog 8 dagen tot de opening dus 10 voor onze eerste start. Susannah heeft twee dagen geleden aan Tim Foster (Olympisch Kampioen 2000 M4-) gevraagd of hij een soort van motivational talk kon houden voor het Nederlands team, aanwezig in Chuncheon.

Gisteren was het zover, iedereen was aanwezig in een grote zaal. De aftrap was genomen. Een dankwoord vooraf, namens het Zwitserse Olympisch roeiteam, dat ze hier met zijn drieën mogen zijn en kunnen trainen in een ‘motivational environment in to the last steps before the start of the most important race in your career’. De andere taal, het echte engelse accent en natuurlijk de mooie verhalen over zijn Olympische spelen en ervaringen aldaar doet bij iedereen de hartslag sneller kloppen. Acht jaar geleden was dit mijn grote voorbeeld, de start van mijn droom, nu zit ik practisch naast hem. Aan de vooravond van mijn belangrijkste wedstrijd in mijn leven, krijg ik een mentale roeiles van een grootheid. Beter kan niet! 

Vanochtend zijn we vrij, even bijkomen van de zware trainingen van de afgelopen week. Ik moet zeggen dat alle herstel goed gaat. We rusten veel tussen de trainingen en het lichaam is helemaal gezond! Kortom top. Het Olympisch dorp is opengegaan voor de atleten, via internet krijg ik het een en ander mee. Er staan op de site van http://en.beijing2008.cn/ genoeg mooie verhalen om alvast in de ‘mood’ te komen! Het kriebelt!

Goed is te zien dat het bij iedereen de goede kant op gaat. Het team staat er goed voor! Vandaag nog even naar Jouke de masseur voor een ontspannende massage. Lekker!

 

Gr Paulus


Acties

Informatie

One response

7 08 2008
Johanna Heersema

Moi Paul,

Zondagmorgen 10.00 uur, ned. tijd, zitten wij voor de buis en zullen onze longen uit het lijf schreeuwen! Kom op Paul…..succes van Fam. Heersema uit Ten Boer, Wolterum en Schipborg.

p.s Opa “duifje” zal wel erg trots op je zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: