Putting on the green…

24 07 2008

24 juli 2008

Chuncheon, Zuid-Korea

 

 

De eerste week is voorbij gevlogen, de 17e zijn we vertrokken en nu is het dus de 23e. Morgen maar de eerste was doen, tijdens mijn vrije middag! Het Olympische pakket is bijna op, maar gelukkig hebben we een wasservice dus hoef ik niet met mijn bus Biotex in de weer om alles weer schoon te krijgen.

 

De laatste dagen staan, naast ons eigen roeien, de middagslaapjes en het eten, in het teken van de resultaten die geboekt worden en werden tijdens de SB-WK, de WK en natuurlijk de Tour de France. Mooie en verassende sport resultaten zijn een genot! Langs de lijn is toch wel echt mooi! Een equipe discussie punt was toch wel het dalen van Menchov. We hebben het maar gehouden op de stroop dat op zijn velgen zat gesmeerd…

 

Dinsdag een middagje op de ‘Green’ gestaan samen met Gerard. Lekker potje Mini-Golf. Ik heb over de 18 hole’s echt te lang gedaan en de hoeveelheden ‘boven par’ heb ik maar niet geteld. Leuk was het wel, alleen ben ik niet de beste met een bal, dus dat werd veel zoeken tussen de struiken, de vijver en de zandbakken!

 

De Koreanen hadden de eerste dagen speedboten geregeld voor de coaches. Compleet met sirene’s en zwaailampen crossen Dave en Titus nu over het meer hier. Tanken is voor Gwen een dagelijkse bezigheid, wat wil je ook als je 90PK hebt om een achtje bij te houden! Slurp. De rescue boot staat even op het droge, tijdens een outing heeft de waterkoeling het waarschijnlijk gegeven en is de complete zuiger vergruisd in de cylinder. De bougie was verbogen en zelf daar zal aluminium poeder op! De plaatselijke buitenboordmotor dealer heeft het vehikel losgeschroefd van de boot en deze wordt nu gereviseerd. De organisatie hier heeft nu voor iets handigere bootjes gezorgd, Slechts met 30pk en een stuk kleiner, Susannah waant zich nog net niet Mitch van Baywatch.

 

Morgen komt het dames fietsteam (weg) ook naar ons Hotel. Een paar dagen later verschijnen de Honkbal mannen. Deze spelen hier in Chuncheon ook nog twee wedstrijden tegen een Zuid-Koreaans team, kunnen we lekker kijken, hoop ik!

 

Kortom prima te doen hier. De bedden zijn speciaal voor ons geregeld en slapen prima. Het eten is goed, veel vis, goed vlees en groenten. Zelf het brood lijkt op dat van ons!

 

Lekker roeien in de regen en vooral toe werken naar de goede vorm. Mijn beentjes voelen goed en steeds beter! De krachtrainingen zullen komende dagen er nog wel even in hakken! Maar dan is het chillen geblazen, tapering voor dé wedstrijd van het seizoen!

 

Groet

Paul

 


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: