Nog een paar dagen…

12 07 2008

12 juli 2008

Amsterdam

 

 

Het gaat snel de laatste dagen. Trainen, slapen nog een keer trainen en daaromheen de laatste spullen regelen voor het vertrek naar Zuid-Korea. Ruim 5 weken van huis, dus de nodige films en boeken gaan mee. Afgelopen week een nieuwe foto camera gekocht, zo kan ik de mooie momenten buiten het roeien ook goed gaan vastleggen. Afgelopen week dus het kledingpakket gehaald, daar we vorige week tijdens de teamoverdracht al ons representatieve pakket in ontvangst mochten nemen. Mijn kamer is nu dus afgetopt met Asics kleding, niet verkeerd en onwijs mooie spullen. Daar zal het niet aan liggen…

 

Qua trainen zijn we druk bezig met de laatste details. Roeien met een bandje en het oefenen van de start horen bij de laatste echt zware weken. Gisteren en vandaag nog een oefen 2km gevaren op de bosbaan. Samen met de Junioren equipe, de zware mannen en vandaag ook de dames8+ dus officieel 2km lopen rammen. Compleet met video-auto, volgboot en starter! Gisteren was het een beetje wild, onrustig ritme en dus een mindere race. Door kritisch te analyseren hebben we vandaag echt een goede race hebben kunnen varen. Ik weet dat we echt hard kunnen roeien samen, alleen moet je het wel even doen. De vermoeidheid van de zware trainingen en een beetje afleiding tijdens de race maakten dus van de 1e race een goede test! Als team waren we blij met de races, dat je nog een keer echt hard kunt roeien tegen goede ploegen (startverschil) zodat je niet geheel bleu naar Zuid-Korea vertrekt. Vandaag roeiden we 5.55min, lang niet gek. De mannen vier ging 5.51.

 

Donderdag kwam de RTV-Noord Jan Willem en mij nog even filmen voor een mini-documentaire/interview voor de kijkers in Groningen! 21 juli wordt het uitgezonden, voor mij wordt dat kijken via internet.

 

Morgen lekker 3 uren trappen op de tacx, voor de TV kijken naar de Tour. ’s Middags vrij om even wat tijd met de vrouw door te brengen. Komende dagen gaan snel, tas inpakken boot op transport zetten en dan komt het moment al snel. 17 Juli 18:55uur vliegen we met zijn allen naar het oosten. Lekker naar het regenseizoen van ZK, ik kan hier alvast oefenen hoe dat is!

 

Paul

 

 

 

 

 


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: