SMART…

8 05 2008

München

8-5-2008 

Wederom op reis. Vandaag hebben we mogen kennismaken met de CO2 Champion van Avis! Ja raad dat maar eens…. Lekker karretje. Automaat dus de eerste meters waren wat wennen, daarna het gas erop. We zijn hier om te roeien, dus over op de zaak van deze dag. Op bed liggen, lezen en wat races volgen via de tracker op internet. Iedereen doet het tot nu toe nog goed, dus dat is mooi. Er staat veel wind, waardoor de tijden dus langzaam zijn. Morgen gewoon de riemen een ½ cm lichter en rossen maar!

Vandaag bracht Titus ons naar de baan, onze auto was gestrand, vandaar de nieuwe, de koppeling lag letterlijk op straat. Twee banen varen met eenmaal een 250 vanuit start volgas T40! Goede halen en een snelle tijd van 47 sec als we dat morgen 2km doen dan varen we een WR. Maar die illusie kunnen we overboord zetten met de omstandigheden van hier! De bladen zijn geverfd, de handles geschuurd, de boot geschoond en de spieren zo soepel als boter maar taai als staal. Ik heb er zin in! De eerste wedstrijd verlost ons van alle trainingsarbeid die verricht is. Gáán! Alle registers open om een goede pot te varen. 

De loting is pas vanavond bekend, kan me ook niks schelen trouwens. Winnen moeten we! Alleen de eerste gaat door, de rest vaart de herkansing.

Opzoek naar pijn!

Paulus

 

 

 


Acties

Informatie

One response

8 05 2008
Huib Weiffenbach

Hallo Paulus,

Blijf je verbeteren en succes komt vanzelf,

Sportgroeten,

Huib

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: