Een GOUDEN ploeg…

27 04 2008

Het kamp is voorbij, afgelopen. Boten in het verrijdbare rek, kleren in de koffer en alle sportvoeding weer in de kist. Mooi was het weer hier. Beginnen deden we dit kamp met een wedstrijd, nabij Rome dus. Twee maal tweede achter de Ito’s. Goed ‘voer’ voor een kamp hard trainen. Veel kracht en techniek, de basis is immers gelegd in de koude natte wintermaanden. Eerste week was een beetje behelpen, elkaar wederom verrot schelden, maar buiten de boot even goede vrienden, we weten waarvoor we het doen. Voor de lol! Dus heel erg zwaarwegend kan ook alles niet zijn. Als het roeien van een paar slechte trainingen ons het ergste is wat er kan gebeuren dan is dat maar lekker relatief. De Holland 4 zijn een beetje onze vrienden geworden. Lekker ouwehoeren over roeien, onzin en fietsen.

Gekscherend hebben we het al een hele lange tijd over een vervanger voor de H4. Kortom een seatrace tussen Gijs en mij.

Op slag in de Holland 4. VETT! Gijs, beste slag van de Wereld, ging met Roeland in de twee. Ik samen met Jan-Willem, Geert en Matthijs in de ‘Hummer’, de Hudson 4. Motherfuck wat is dat een mean machine. Ik zeg dit niet vaak, er zijn maar een paar sporters waarvoor ik ontzag voor heb. Lance, Pinsent, Michael Johnson, maar er is één ploeg bij. Was echt enorm onder de indruk van dat gekanaliseerde geweld. De boot spuit werkelijk door het water. Moeiteloos, glijdend, BAM! Eerst stukje tub, daarna ED, opzet naar baan en een start. 1:18/500m! Ik durf hier wel te zeggen dat wat ik als titel van dit stuk opschrijf, geldt voor deze machine. Letterlijk en figuurlijk. Nog een paar dagen zijn het, 103, welteverstaan en ze gaan het maken.

Na het riggeren van de bootjes voor het transport, nog even een lekker biertje gedronken met de mannen en Mark, nabij het meer. Pizzaatje, wat toast met olijfolie. De beste dag van dit kamp. Lol maken, grappen en verhalen uit de oude doos! Mooi! Lekker gerost in de beste vier van… Ja! Nog even wachten dus.

 


Acties

Informatie

2 responses

5 05 2008
Olaf

Mooi verhaal weer Paul, jammer dat er geen foto’s zijn van Gyas’ Oude vier slagenpaar 😉
Heel veel succes en plezier in Munchen, muthaphukkin’ hard blaffen!

7 05 2008
Corrie

Paul en Roeland,welkom in München !!
Jullie mogen aan de bak tegen de rest van de wereld!
Heel veel succes en geniet van elke race.
It giet oan! Frits en Corrie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: