Film

23 04 2008

Varese

23 april 2008

Zo daar ben ik weer met wat nieuws. Ten eerste is het hier nu erg mooi weer aan het worden. Afgelopen dagen vooral mist/regen/miezer weer gehad, daarbij kwam zo nu en dan een stoot wind. Nu windstil roeien op een spiegel. Tjek de film in de bijlage (quicktime). Vorige week is Steffen (coach dames) omgeslagen met zijn motorboot. Wou effe door de hekgolf van de andere damesacht coach heen crossen met zijn Eggercraft platte coachboot. Ging mis. Lancering van coach, zonder dodemanskoord oms zijn pols….. zwemmen dus. Motorboot ging rondjes varen, heel snel, en toe was het ‘ploep’ alles camera’s, toeters, stopwatches ed op de bodem van Lago di Varese. Gelukkig drijft de boot, maar inhoud is weg! Mitchel kon de hele middag sleutelen aan zijn buitenboord motor, cilinders vol met water en de brandstof pomp was ook niet schoon meer. Mooi spectakel in elk geval! Coach maakt het nu goed, afgezien van de grapjes over het ‘koordje’!

Ongeveer de hele equipe heeft het over fietsen hier, als we niet aan het roeien zijn. Helen en Annemiek hebben al een Pinarello twv €2500,- aangeschaft. Dat doet stof opwaaien en zoals een fiets natie betaamt, doet de rest van de equipe dus lekker mee met het zoeken naar wielen, frame’s of hele fietsen op internet. Jan Willem is al dagen in de weer met zijn nieuwe bestelling: een Duell maatframe, met de mooiste onderdelen. Campagnolo, handgespaakte wielen ed. De offerte is niet mals… Zelf ben ik zondag Campo dei Fori op gerost met mijn fabrieksgelaste aluminium Monoc, trappen doe je nog steeds zelf, hoe top of licht de fiets ook is. Een klim van 800 hoogtemeters, niet mals. Boven op de top kon ik het hele meer inclusief omgeving overzien. Jack aan, want het was koud en voorzichtig de afdaling nemen. Smalle en slechte wegen, met zeer scherpe onoverzichtelijke bochten. Snel de auto’s inhalen en dan de weg voor me alleen. Even bijkomen in de natuur, geen roeien aan mijn kop. Ik geloof nu echt, zoals Nico Rienks mij ooit vertelde, roeien in een twee is zwaarder dan een relatie! Nou dat klopt denk ik wel.

Het roeien gaat de goede kant op, goed gaat het niet altijd, maar dat hoort erbij. We hoeven pas hard te roeien in München, dus kunnen we hier nog lekker klungelen om de techniek te tunen! Het krachttrainen komt ook goed uit de verf. Extra rust moet zorgen voor een groei in spierkracht! We zullen zien of dat klopt…

Deze week nog een paar keer echt hard varen, techniek en stukken ED. Met dit weer, zal ik nog wel een keer op de fiets klimmen om een bergje te beklimmen of gewoon om een stevige ED te draaien!

Ciao!

Paulus


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: