Dreams…

4 04 2008

4-4-2008

Nog een paar dagen maar, en het vliegtuig vertrekt weer naar een, hopelijk, zonnig trainingsoord. Eerst wordt het Rome, ik start daar op een soort Randstad Regatta voor Italië, in de twee met Roeland. Dan met de auto richting Milaan om twee weken te ‘crashen’ in Biandronno. Trainen op het Lago di Varese. Kortom lang van huis, maar wel voor het goede doel… Goud in Beijing. Dat ik momenteel niet in de vier zit, houdt niet in dat de droom ophoudt!

Afgelopen weken waren soms toch wel zwaar, je mindset voor een ander project en route, richting de ‘droom’ is toch wel even lastig. Vandaag hebben we spijkers met koppen geslagen, Roeland en ik hebben samen met Susannah en de topsport coördinator van de KNRB, de komende periode vastgesteld. Een leuke uitdagende en ambitieuze route. Echter laat ik mij niet door één beslissing uit het veld slaan. We gaan de twee op snelheid brengen voor goud! Opzoek naar een nieuw Nederlands Record. Mooi toch? Ik vind van wel. De NK wordt niet gestart dit jaar, jammer geen vier op een rij, maar dat is momenteel ook niet het beste voor ons als twee. De concurrentie zal in Italië ook niet mals zijn, de Ito’s zijn immers Wereld Kampioen. Dit weekend doen we nog een paar zware snelheidstrainingen om dan dinsdag de boot weer in de hoes te stoppen.

Het seizoen komt eraan, dat merk je aan alles. De bosbaan wordt weer druk bezocht door de 1e jaars uit Amsterdam. De ballen gaan het water weer in en de afstandsbordjes zijn vernieuwd. Mooie dingen. De Lente komt ook opgang. Kortom tijd om eens bruin te gaan worden. De kilometer teller gaat richting de 5000km, sinds oktober.

Groet Paul

 

 


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: