Op gewicht….

26 08 2007

39122_w600xh400.jpgVandaag de laatste serieuze kilometers en halen in de boot gehad. ’s Ochtends een training van 8km. ’s Middags wederom 8km, beide trainingen staan in het teken van techniek, beetje losvaren, werken aan de laatste cruciale puntjes, even de hele roeihaal langs.

De laatste voorbereidingen zitten erop. Boot wegen, stickers van de FISA een de sponsor erop en de gewichten erin. Hij was weer 4kg te licht. Morgen kunnen we dan zonder zorgen naar de baan om nog wat halen te maken om de inwendige verbranding aan de praat te houden. De gewichten zijn in orde, ik moet nog 1kg voor maandag ochtend. Die verrekte weegschaal toch!!

De openingsceremonie van zojuist was weer een staaltje Duitse degelijkheid. Een hele tribune (250m lang) vol, pakweg 8.000 man. Hoorde dat er voor de finale dagen al 20.000 kaarten zijn verkocht, we zullen de laatste meters door een tunnel van geluid moeten afleggen….. Mooi werk!

Afgezien van de zojuist geconstateerde vogelgriep in Erlangen (onze trainingslocatie van de afgelopen 2 weken) gebeurd er vrij weinig. Mijn ouders heb ik vanmiddag gesproken en de rest van de equipe maakt zich op voor het gevecht om de boot en tegenstanders te straffen in de races die zullen komen.

Om toch te eindigen met een hoogte puntje… Het roeien is heel solide en strak. Goed, twee hoogtepunten dan…. De WK atletiek zijn begonnen, wat een feest!! Carolina Kluft, Jelena Isinbayeva en vele andere goden zullen onze dagen een stuk aangenamer maken!

Wij houden het bij roeien!

Groet Paul


Acties

Informatie

One response

27 08 2007
diluci

tsjo Paul; vandaag verschalkt door die Egyptische pummels; bewuste tactiek? Iig netjes tweede, krankjorem veel verschillen in tijden tussen de verschillende heats…Veel succes de komende dagen, t wordt weer druk achter de racetracker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: