Bijna naar München

21 08 2007

Dag 13 zit er weer op… bijna dan!

Vrijdag 17-aug) naar de Adidas/Nike/Puma/Reebok Factory Outlet store geweest. Wat een feest..?? Enorm veel kleren, grote hallen vol! Laat ons nou net niet de ideale sportliefhebber zijn…. Voetballers of fans daarvan komen echter buitengewoon goed aan hun trekken, wij komen bedrogen uit en zullen genoeg moeten nemen met niks…

De trainingen daarentegen verlopen erg goed. Het ritme wordt steeds stabieler, de foutmarge is heel erg klein geworden. We zijn tevens steeds beter in staat om tijdens het roeien aanpassingen te maken op de gemaakte fouten. Techniek en fysiek vallen dus samen. Er staan nu nog een aantal lange ED (18km) trainingen op het programma, voordat we gaan taper-en naar de ultieme topvorm van het jaar. We krijgen er steeds meer zin in. Woensdag vertrekken we naar de baan in München, waar we dus nog vier dagen kunnen trainen alvorens onze voorwedstrijd start op maandag 27 augustus.

Vandaag (maandag 20-aug) nogmaals naar de Adidas Outlet geweest en geslaagd! Een nieuwe ploegpet moet ervoor zorgen dat we niet bij de start al een waarschuwing te pakken hebben. Uniformiteit heet dat! Kortom een mooie plastic hardlooppet koelt onze hoofdjes tijdens de laatste trainingen. Wat buitengewoon goed uitkomt. We hebben er net weer een ernome beuk sessie op zitten.

500m Tbaan-6 (32)
1.15min rust….ü
1000m Tbaan
1.15min rust…
1500m vanuit start op Tbaan
40sec rust…
2 maal 35 sec Tbovenbaan (42) rossen met slechts 30 sec rust.

UITROEIEN….PFFFFFFFFFFFFFFFFF

Om niet direct uit de slof te schieten… moet deze training ons brengen naar grote hoogten. Het roeien was zo goed dat we Susannah op de kant kippenvel bezorgen. Doen we het dus niet helemaal voor niets denken we dan maar! Momenteel beentjes omhoog en uitrusten maar. Net nog even een korte herstelsessie op de fiets gedaan van 45 min, daarnaast nog de 3wekelijkse stabilisatie oefeningen en we zijn weer helemaal klaar voor vandaag. M’n ogen vallen bij dit typen al dicht. Het zal een vroege aanraking met mijn kussen worden vanavond.

Morgen gaan we een stukje ED varen van pakweg 16km, lunchen, bootje afriggeren en dan opmaken voor het vertrek naar München. Je merkt bij iedereen dat de spanning toch langzaam begint te komen. Over een week typ ik mijn stuk over de eerste wedstrijd die dan alweer achter de rug is. Kortom: nog 10 dagen en het is vakantie, hierin moeten we nog 8 verdomde harde km’s varen en dan zit het er dus op.

Het schema voor de komende 1½ week is als volgt:

Dinsdag 21 aug t/m zaterdag 25 aug:
– Trainen, beetje rossen, uitrusten

Zondag 26 Aug:
Start WK groep A

Maandag 27 Aug:
Start WK groep B:
6 heats
1e heat: 11:12uur t/m 11:42uur

Woensdag 29 Aug:
¼ Finale
4 races
1e race: 10:36uur t/m 10:54uur

Vrijdag 31 Aug:
½ Finale
2 races
1e race: 12:30uur en 12:40uur

Zondag 2 Sept:
Finale
14:30uur

Jouke de masseur, heeft nog wat foto’s gemaakt vandaag vanuit de ‘ons niet kunnen bijhouden’ volgboot! Ben benieuwd of de telelens van 400mm hier tegenop gewassen is!

Groet en tot mails/bels/ziens in München?

Paulus


Acties

Informatie

One response

25 12 2007
lothar schulz

Frohe Weihnachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: