Backstretcher

10 08 2007

Dag 2

Na een wat langer uitslaap moment dan gisteren (wekker stond op 8:00uur) wederom genoten van het lekkere uitgebreide ontbijt. Ei, spek, kaas, lekkere warme broodjes, muesli, het is allemaal van de partij en een keuze maken is lastig. De eerste training vaan de dag beston uit een stuk rossen in kleine nummers. De skiff en de twee zonder. Waarom? Ivo heeft gewoon een iets ander fysiologisch profiel, dus moet hij juist werken aan zijn lange duur intensiteit, terwijl ik samen met Roeland en Gerard mag rossen. Een serie van 4 min op baantempo, 2 min ED, 2 min boven baantempo, 2 min ED, 5 min onder baantempo. Rondmaken en dan nog 5 min in opklimmende tempo’s richting tempo 40. Kortom een vermoeiden bezigheid waarbij het zuur je oren uitkomt. Het is hopelijk allemaal ergens goed voor….. ’s Middags hebben we echt een extreem goede 4- training gedraaid. Lekker 70min aaneengesloten doorroeien en werken aan de techniek, terwijl we toch al een beetje moe waren. Dat blijft ook het motto voor de komende drie weken. Extreem goed focussen op de speerpunten uit de haal ook onder zware belasting en grote vermoeidheid. Een mean machine kan niet bestaan uit losse onderdelen, dus moeten wij zo degelijk zijn als een Volvo 240, maar wel met de snelheid van een Buggati Veyron. Vrooooooom!

Goed over op de orde van de dag. Vandaag heb ik eens op een backstretcher gelegen. Ivo heeft zo’n apparaat aangeschaft voor een paar honderd euro, maar dan heb je ook wat. Een houten frame met rubber rolletjes om iets met je rug te doen, wat ik wel kan waarderen. http://www.backstretcher.com.

Ik hoop dat het de komende dagen een beetje mooi weer gaat worden hier. De regen is wel lekker verfrissen, maar mijn kleren worden er zo nat van. Nu had ik wel een vrachtwagenlading aan spullen mee, dus ik kom de eerste dagen nog wel door.

Goed ik weet niets meer te vertellen, behalve dat nu de manolo met de kettingzaag is gestopt met werken, maar nu staan er wat stijgerbouwers voor mijn raam om straks het hele gebouw te gaan verven. Zal een mooie happening zijn. Van die gasten die dan ’s middags gaan schaften, terwijl ik lig te tukken, gaan zij dan allerlei schuine moppen tegenb elkaar vertellen. Mijn Duits gaat er dus op vooruit denk ik….

Slaap lekker en tot de volgende dag mail!

Paul


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: